Framside1

  • Velkommen til Fossberg hotell i Lom

    Velkommen til Fossberg hotell i Lom

  • Trim- og trivselsanlegg med svømmebasseng for barn og vaksne, boblebad, badstue, solarium, godt utstyrt apparatrom og squashbane.

    Trim- og trivselsanlegg med svømmebasseng for barn og vaksne, boblebad, badstue, solarium, godt utstyrt apparatrom og squashbane.

  • Fossberg Hotell ligg midt i Lom sentrum

    Fossberg Hotell ligg midt i Lom sentrum

Fossberg Hotell ligg midt i Lom sentrum der dalføret deler seg for den mektige Lomseggen og Bøvra renn kvit og vill utover Prestfossen. I vårt moderne, men tradisjonsrike hotell kan vi tilby komfortable og moderne rom. Matservering i koseleg spisesal. Peisestove med bar. Trim og trivselssenter med svømmebasseng, barnebasseng, stort boblebad, solarium, badstue, trimrom godt utstyrt med treningsapparat og squashbane. Eige parkeringshus.

Midt i Lom sentrum

I vårt moderne men tradisjonsrike hotell kan vi tilby komfortable hotellrom med dusj, toalett og TV med det du treng av kanalar.

Trim- og trivselsavdeling

Velkommen til vårt trim- og trivselsanlegg med svømmebasseng for barn og vaksne, boblebad, badstue, solarium, godt utstyrt apparatrom og squashbane.

Natur, kultur og yrande folkeliv

Lom ligg midt mellom Oslo, Bergen og Trondheim og er eit av dei beste utgangspunkta for å oppleve både fjell-Noreg og Vestlandet.